Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Back to top

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Η γνώση του νόμου είναι δύναμη. Η πείρα, πολύτιμη, και η εξειδίκευση αναπόσπαστο κομμάτι μιας νικητήριας διαδρομής. Αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν τη Μιχαήλος και Συνεργάτες, τη σύγχρονη δικηγορική ομάδα που στέκεται δίπλα σας, υπεύθυνα, 24 ώρες το 24ωρο. Γιατί αυτή είναι και η καρδιά της φιλοσοφίας μας: να στηρίζουμε ουσιαστικά τον άνθρωπο που έρχεται σε εμάς αναζητώντας συμβουλές, καθοδήγηση, εκπροσώπηση. Μαζί, αποτελούμε μία δυνατή ομάδα, που διανύει βήμα-βήμα κάθε νομική διαδικασία, των δικαστικών αλλά και των εξωδικαστικών υποθέσεων που σας αφορούν.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ισχυρή ομάδα σας

Η Μιχαήλος και Συνεργάτες ιδρύθηκε το 2005 από τον δικηγόρο Ανδρέα Μιχαήλο και γρήγορα έγινε γνωστή για τη δυνατή ομάδα δικηγόρων της, που εργάζονται με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και αξιοπιστία σε κάθε νομικό ζήτημα.
Η ισχυρή και πολύπλευρη θεμελίωση και θωράκιση κάθε υπόθεσης που αναλαμβάνουμε, αποτελεί βασική μας αξία, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας μέχρι και σήμερα. Γι’αυτό και η ομάδα μας αποτελείται από δικηγόρους με εξειδίκευση σε διαφορετικούς τομείς δικαίου, με σταθερές συνεργασίες στη Νάουσα και στις Σέρρες αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να διασφαλίζουμε ισχυρή τοπική παρουσία και την ταχύτερη διαχείριση κάθε ζητήματος που σας αφορά. Έτσι, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην επέκταση του νομικού δικτύου συνεργασιών μας σε νέες πόλεις και να αξιοποιούμε καινοτόμες εφαρμογές που μας χαρίζει η σύγχρονη τεχνολογία, παρέχοντας online νομικές υπηρεσίες καθώς και το e-Κτηματολόγιο, μέσα από την ιστοσελίδα μας.
Η ομάδα μας λειτουργεί με τη φιλοσοφία του one stop services, ενισχυμένη με τη σύμπραξη συμβολαιογράφου, λογιστή, μηχανικού και μηχανικού πληροφοριακών συστημάτων με εξειδίκευση στο GDPR, έτοιμη για νέες προκλήσεις.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι ειδικοί σας στο εργατικό δίκαιο

Η σύγχρονη εποχή απαιτεί εξειδίκευση. Επαγρύπνηση. Διαρκή ενημέρωση, μελέτη και πολύπλευρη αντίληψη των νομικών δεδομένων που αλλάζουν καθημερινά. Στη Μιχαήλος και Συνεργάτες είμαστε οι δικοί σας ειδικοί στα εργατικά ζητήματα. Σας ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και καθοδηγούμε για τα δικαιώματά σας ως εργαζόμενος ή ως εργοδότης, διαλευκάνοντας οποιαδήποτε διαδικασία και νομικό ορισμό. Η πείρα μας και η συνεχής επένδυσή μας στην άμεση ενημέρωση κάθε αλλαγής στα εργασιακά, αποτελεί μία περήφανη αξία της ομάδας μας, και ένα χαρακτηριστικό που μας διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μια επιτυχημένη μεθοδολογία στο πλευρό σας

Κάθε βήμα είναι μελετημένο με στόχο τη διασφάλιση του επιθυμητού αποτελέσματος. Η συνεργασία μας μαζί σας ξεκινά με την επικοινωνία σας με το γραφείο μας για το νομικό θέμα που σας αφορά, πραγματοποιώντας στη συνέχεια συνάντηση δια ζώσης για την καλύτερη αποτύπωση του ζητήματος. Άμεσα, η ομάδα μας εξετάζει την υπόθεση, την αξιολογεί και σκιαγραφεί την καλύτερη στρατηγική για τη διαχείρισή της. Σας ενημερώνουμε γραπτώς για το νομικό πλαίσιο καθώς και το χρονοδιάγραμμα επίλυσης της υπόθεσης, μετά την αξιολόγησή της, ενώ συνεχίζουμε να είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας σε κάθε βήμα της νομικής διαδικασίας. Για τον καλύτερο χειρισμό του νομικού σας ζητήματος και την ταχύτερη πρόοδο της δικής σας υπόθεσης, ένας ειδικός συνεργάτης συντονισμού σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις, αναλαμβάνει για λογαριασμό σας την επικοινωνία με τους αντιδίκους και τις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα συντονίζει το ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας που περιλαμβάνει συμβολαιογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς, οικονομολόγους και πραγματογνώμονες, παρέχοντάς σας 360ο υπηρεσίες. Το κόστος παροχής των νομικών υπηρεσιών και τα διαδικαστικά έξοδα καθορίζονται στην πρώτη συνάντηση, ενώ η οικονομική συμφωνία δεσμεύει τόσο εμάς όσο και τον εντολέα μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ

Ο Ανδρέας Μιχαήλος είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω με Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Εργατικό Δίκαιο. Εξειδικεύεται στο σύγχρονο, υψηλών απαιτήσεων εργατικό δίκαιο, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρήσεων αλλά και την εκπροσώπηση εργαζομένων, σε όλη την Ελλάδα, Έχει την ευθύνη για τη χάραξη της κατάλληλης στρατηγικής και για την αίσια έκβαση της υπόθεσης σας.

Η ομάδα

Δικηγόροι και επαγγελματίες που διακρίνονται για την αξιοπρέπεια, το ήθος και την αίσθηση δικαίου. Άνθρωποι με βαθιά εξειδίκευση ο κάθε ένας στον τομέα του. Όλοι μαζί μια ομάδα που συνεργάζεται στην εν τέλεια για την υπόθεσή σας. Μια ομάδα που μεγαλώνει όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες της, αναζητώντας με ενθουσιασμό νέους συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ;

Αναζητούμε ικανούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.