Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Back to top

ΕΘΝΙΚΟ KTHMATOΛΟΓΙΟ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Το Εθνικό Κτηματολόγιο αφορά όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων στις κτηματογραφούμενες περιοχές, ακόμα και αν είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού. Η εξειδικευμένη ομάδα νομικών και μηχανικών της δικηγορικής εταιρείας «Μιχαήλος & Συνεργάτες» παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και παρακολουθεί την πορεία της δήλωσής σας από την υποβολή έως την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης.

ΕΘΝΙΚΟ KTHMATOΛΟΓΙΟ

Μπαίνει η περιοχή σας στο Κτηματολόγιο;

Η υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο είναι υποχρεωτική βάσει νομοθεσίας και απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε μελλοντική συμβολαιογραφική πράξη όπως μεταβίβαση ακινήτου, γονική παροχή, αγοραπωλησίες, δωρεές, οικοδομικές άδειες κ.α. Επίσης αποτελεί ευκαιρία να δηλώσετε μακροχρόνια κατοχή (χρησικτησία) ή δικαίωμα σε ακίνητο που έχετε αποκτήσει με κληρονομιά αλλά δεν έχετε κάνει αποδοχή.

ΕΘΝΙΚΟ KTHMATOΛΟΓΙΟ

Έχετε ακίνητο σε περιοχή που κτηματογραφήθηκε, όμως για κάποιο λόγο δεν το δηλώσατε ή φαίνεται κάποιο λάθος στους πίνακες;

Ανάλογα με το στάδιο της κτηματογράφησης πρέπει να δηλώσετε έστω και τώρα το ακίνητο σας για να αποφύγετε χρονοβόρες και δαπανηρές δικαστικές διεκδικήσεις.

Μπορούμε να ελέγξουμε στο αρμόδιο γραφείο κτηματογράφησης τη νομική κατάσταση και τη χωρική αποτύπωση του ακινήτου και να διορθώσουμε τυχόν πρόδηλο σφάλμα που αφορά την ιδιοκτησία σας.

ΕΘΝΙΚΟ KTHMATOΛΟΓΙΟ

e-Κτηματολόγιο

Η δικηγορική εταιρεία «Μιχαήλος και Συνεργάτες» εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κτηματογράφησης και αντιμετωπίζει με επάρκεια τα νομικά και τεχνικά ζητήματα που ανακύπτουν. Μελετάμε τους τίτλους ιδιοκτησίας, εντοπίζουμε τοπογραφικά το ακίνητό σας στους κτηματολογικούς χάρτες (αεροφωτογραφίες) και προτείνουμε την ιδανική λύση κατά περίπτωση. Αν επιλέξετε εμάς για την κτηματογράφηση του ακινήτου σας, είστε σίγουροι ότι η περιουσία σας δηλώθηκε σωστά, χωρίς ταλαιπωρία και περιττά έξοδα.