Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Back to top

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

Με τον νόμο προστάτη και τη γνώση του δύναμή μας, αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση εργατικού δικαίου στο οποίο εξειδικευόμαστε, αλλά και υποθέσεις σε κάθε μορφή δικαίου –με υπευθυνότητα. Κι αυτό σημαίνει πως η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένο δικηγόρο-συνεργάτη για κάθε μορφή δικαίου. Γιατί μόνο η συνεχής ενημέρωση, βαθιά μελέτη και διαρκής ενασχόληση με ζητήματα του επίμαχου δικαίου, μπορεί να διασφαλισθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη Μιχαήλος και Συνεργάτες η ομάδα μας αποτελείται από δικηγόρους με εξειδίκευση στους βασικούς τομείς του αστικού, εμπορικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου ο, ενώ έμπειρος συμβολαιογράφος, λογιστής, μηχανικός και μηχανικός πληροφοριακών συστημάτων με εξειδίκευση στο GDPR συμπληρώνουν με τις απαραίτητες γνώσεις τους την ομάδα μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συμβουλευτική δικηγορία

Οι νομικές συμβουλές είναι απαραίτητες σε πλήθος ζητημάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας. Από συνδιαλλαγές ακινήτων, αγοραπωλησίες μέχρι και εργασιακές συμβάσεις, η νομική γνώση μας παρέχει ένα ασφαλές πλαίσιο δραστηριότητας. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, ανά πάσα στιγμή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξωδικαστική επίλυση διαφορών - Διαμεσολάβηση

Η εξωδικαστική επίλυση ενός ζητήματος γλιτώνει από τους αντίδικους χρόνο και κόστη που εμπεριέχει μία μακροχρόνια δίκη. Η ομάδα μας στηρίζει έμπρακτα τη διαμεσολάβηση και τη διαιτησία ως εξωδικαστικές μορφές επίλυσης διαφορών και διατηρούμε σταθερή συνεργασία με πιστοποιημένους διαμεσολαβητές. Οποιοδήποτε κι αν είναι το ζήτημα που σας αφορά, στη Μιχαήλος και Συνεργάτες εργαζόμαστε για τη διασφάλιση των συμφερόντων σας, με στόχο το τελικό, επιθυμητό αποτέλεσμα, κάθε φορά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Online νομικές υπηρεσίες

Στα 18 χρόνια μάχιμης δικηγορίας έχουμε εκπροσωπήσει εκατοντάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα σε υποθέσεις αστικού, ποινικού, διοικητικού, εμπορικού και εργατικού δικαίου, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Όμως, δεν επαναπαυόμαστε. Οι επιτυχίες μας είναι βάση και ισχυρή ενέργεια για κάθε ζήτημα που αναλαμβάνουμε. Για να προσφέρουμε την ουσιαστική νομική υποστήριξη που αξίζετε, επενδύουμε διαρκώς στις νέες τεχνολογίες, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή παροχής online νομικών υπηρεσιών:

  • Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας το νομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Αφού μελετήσουμε την υπόθεσή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, με προτάσεις επίλυσης και αναλυτική οικονομική προσφορά.
  • Μπείτε στην ηλεκτρονική εφαρμογή e-Κτηματολόγιο και υπολόγιστε το κόστος κτηματογράφησης της ακίνητης περιουσίας σας, εύκολα και γρήγορα, από το σπίτι σας.